Witam...
Niedawno zainstalowałem ten komunikator, bo tylko tak bym musiał sie skontaktować z bardzo ważną osobą która jest za granicą, bo w kawiarence gdzie jest nie może poslugiwać sie gadu gadu...CZy to nie POje***e??
Więc Bedzie trzeba zainstalować MSN , ale chodź mam PO POlsku to nie umiem sie tym posługiwać.
Kto posiada?
Też jak już temat zalożyłem to piszcie czy wam sie odoba, czy warto instalowac lub jakieś komentarze co do tego komunikatora zrobionego przez firme Microsoft
Teraz jest Windows Live Messenger , który jest następcą MSN Messenger.
Obsługa wydaje mi się, że nie jest trudno i sobie z tym poradzisz..
Najlepiej by było żebyś napisał w czym problem ??
No ja tak kiedyś z ciekawości siedziałam przy nim... tak za dużo nie powiem... w każdym razie stabilniejszy od gadulca, ma fajne brzęczyki (animowane obrazki z dźwiękiem), ładny interfejest.. z resztą poczytaj sobie może opinie, która są w podanej przeze mnie stronce
_________________ "Czasami ludzie potykają się o prawdę. Ale prostują się i idą dalej, jakby nic się nie stało"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum